Energetische healing

Hoe ziet een sessie er dan uit?

Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent! Als je besluit om een healing te ondergaan kan dat door langs te komen of je ontvangt een healing op afstand. Het verbaast je misschien, maar een healing op afstand werk net zo krachtig!   
Voor de healing hoor ik graag van je hoe het met je gaat en waar je graag een healing voor wilt. Zijn er fysieke problemen zoals ongemakken of ziekte? Hoe zit je verder in je vel, hoe voel je je emotioneel en mentaal?     

Ik maak aantekeningen zodat ik dit kan meenemen in de healing. De sessie bestaat uit twee gedeeltes. Eerst beginnen we met het zittende gedeelte waarbij jij zit en ik om je heen loop en werk zonder je aan te raken. Er wordt meer stroming gecreĆ«erd in je energieveld. Oude blokkades worden opgelost. Je kan gevoelens ervaren als tintelingen, warmte of juist een beetje kou. Waarschijnlijk val je in een heerlijke ontspannen staat en geniet je van het moment.    

Wanneer ik klaar ben met het werken aan je verstoringen in je energieveld nodig ik je uit om op de massagetafel te komen liggen. Bij dit liggende gedeelte houd ik een tijdje je hoofd vast en open mij voor de universele energie. Hierdoor vindt een zuivering en reiniging van je fysieke lichaam en je energielichamen plaats. 

Dit is een heerlijke ervaring en ik noem het niet voor niets een mini-vakantie. Je hebt echt het gevoel even helemaal weg te zijn geweest en voelt je weer opgeladen!   
Na afloop van de healing is het prettigst om zoveel mogelijk van de sessie te genieten. Ik adviseer je om de rest van je dag na de sessie vrij te houden zodat je kan genieten van de energie en op dat moment kan kiezen wat je wilt doen. Misschien heb je rust nodig of bruis je juist van de energie? 

Dit is een heerlijke ervaring en ik noem het niet voor niets een mini-vakantie.

David Nauta

Je zult een verandering merken in je lichaam en energieveld. Mijn voorstel is om na twee dagen even contact met je op te nemen om te horen hoe het dan met je gaat. We kunnen dan bespreken wat heb je eventueel nog hebt ervaren en of er nog vragen zijn. Deze tussentijd biedt de gelegenheid alles even op je in te laten werken en te voelen wat het met je doet. 

Omdat blokkades vaak niet in een keer zijn ontstaan maar over een langere periode of opeenvolging van gebeurtenissen is het raadzaam om in ieder geval drie sessies eraan te wijden. Dit geeft de beste kans van slagen voor het wegnemen van je energetische blokkades zodat je daarna met hernieuwde energie en moed weer verder kan. Mijn streven is om je energetische blokkades helemaal uit de weg te ruimen zodat jij weer lekker in je vel zit en kan genieten.

Mijn ervaring is dat een eenmalige healing wel heerlijk ontspannen werkt maar niet voldoende is om je oude klacht of patroon los te laten. Om die reden geef ik ook een korting op de derde sessie, omdat ik je graag de gelegenheid geef het volledige potentieel te ervaren. 

Ervaar het zelf en neem contact met mij op om een afspraak te maken. Ik hoor graag van je! 

Ik groet je vanuit mijn hart, 

In licht en liefde, 


David Nauta