Investering in jezelf

Een overzicht van de mogelijkheden en tarieven bij

Kosten versus investering

Woorden zijn ook een vorm van energie en daarom wordt de betaling tegenwoordig ook wel investering in jezelf of energie-uitwisseling genoemd.

Daarom noem ik het een investering in jezelf. Je besteedt tijd, geld en energie aan iets waarvoor je iets terug ontvangt. Energie gaat niet verloren maar transformeert. 

Energetische healing, 1 uur

€ 45

Energetische healing op de stoel volgens de energie balanceringsmethode van Spring Forest Qi Gong met daarna het liggende gedeelte op de massagetafel. Voor een volledige beschrijving van zo'n sessie, klik op de knop hieronder.

Energetische healing, 3e sessie

 € 35

Mijn ervaring is dat een eenmalige healing wel heerlijk ontspannen werkt maar vaak niet voldoende is om je oude klacht of patroon los te laten. Om die reden geef ik ook een korting op de derde sessie, omdat ik je graag uitnodig om het volledige potentieel te ervaren. 

Healing op afstand

€ 30

Healing op afstand van een persoon of ruimte.


We bespreken van tevoren je vraag  en de mogelijkheden. Wil je een healing voor jezelf of iemand anders, of voor een ruimte? Dat alles is mogelijk. Naderhand neem ik contact met je op om te vragen hoe het was en of je nog vragen hebt.

Op alle sessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De weg naar ontspanning

De Roterij 6
9781 KP Bedum

KvK 75329077